İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Antalyalılarla buluşmak ve düzenlenecek iftar programına katılmak ve üzere 21 Mart Cuma günü ilimize geliyor.
Dervişoğlu’nun Antalya ziyaretiyle ilgili yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya; ‘’Genel Başkanımızı Antalya’da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gazipaşa’dan, Kaş’a kadar tüm teşkilat mensuplarımız ve Antalyalı hemşerilerimizle birlikte Genel Başkanımızı Ramazan ayının bereket sembolü Yörük iftar soframızda ağırlayacağız’’ dedi.
Ali Adnan Kaya yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; ‘’Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu, Ülkemizin ağır sorunlarla uğraştığı bu dönemde milletimizle buluşarak mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde iftar programlarına katılmakta ve ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalar yapmaktadır. Göreve başladığımız günden beri Genel Başkanımızı Antalya’da misafir etmek ve Antalyalı hemşerilerimizle buluşturmak istiyorduk. Bu amaçla 21 Mart Cuma günü ‘İYİ’lerin Antalya Buluşması’ mottosuyla Yörük iftar soframızda bir araya geleceğiz. Tüm Antalyalı hemşerilerimizi Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu ile iftar soframızda buluşmaya davet ediyorum’’
İYİ Parti Antalya Teşkilatının düzenlediği ‘’İYİ’lerin Antalya Buluşması’’ Yörük Sofrası İftar programının 21 Mart Cuma günü Çarşamba Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirileceği açıklandı.