Antalya’nın tanınmış ünlülerinden, Antalyaspor’dan önce kurulan Kırmızı-Beyaz Kulübnün kalecisi, Günoto şirketinin emekli Genel Müdürü Salih Çopur (Arap Salih) beyin kanaması geçirdi, yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Koç grubunun önemli isimlerinden Serikli Salih Çopur, dün gece beyin kanaması geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan Çopur’un beynine pıhtı attığı belirlendi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Çopur’un uyutulduğu ve damarı açılması için gereken tedavinin uygulandığı bildirildi. Doktorların ameliyat için henüz karar vermedikleri öğrenildi.
Esprileri ile tanınan, 2011 yılında 42 yıllık eşi Bahriye Çopur'a evlilik yıldönümü anısına adını, eğitim kurumunda yaşatmak için Antalya valiliğiyle protokol imzalayan Salih Çopur’a Antalya Bugün Ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.