Başkan Uysal, ‘Sosyal hizmetler vazgeçilmezimiz’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde “Ucu bucağı sınırsız, görev tanımı esnek sosyal hizmetlerimiz var. Bunu belediyeciliğimizin vazgeçilmez parçası olarak görüyoruz” dedi.
Başkan Uysal, Kadının Sesi Derneği ve Adalya Vakfı işbirliğiyle 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı. Engelsiz Kafe’deki etkinlikte Başkan Uysal’ın eşi Ümran Uysal da yer aldı.
Başkan Uysal, konuşmasına “Kentimizi, dayanışmaya ihtiyacı olan komşularımızla dayanışabildiğimiz ölçüde iyi, uygar, olumlu, medeni olarak tarif ediyoruz. İyi günde kötü günde, tasada ve kıvançta birlikte olabildiğimiz ölçüde kendimizi iyi hissediyoruz” sözleriyle başladı.
Bu çerçevede, Muratpaşa Belediyesi olarak yaşlılara, engellilere ve kadınlara 7 gün 24 saat esasıyla hizmet verdiklerini dile getiren Başkan Uysal, “Onun dışında farklı engel gruplarına yönelik çalışmalarımız var. Çevre çalışmalarımız, kadın ve aile çalışmalarımız, inovasyon ve eğitimde fırsat eşitliği çalışmalarımız var. Ucu bucağı sınırsız, görev tanımı esnek sosyal hizmetlerimiz var. Bunu belediyeciliğimizin vazgeçilmez parçası olarak görüyoruz” diye konuştu.
Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından Engelsiz Kafe’deki etkinlik engelli çocukların hep birlikte söylediği türkülerle devam etti.

EN ÇOK OKUNAN
- Bakan Mehmet Nuri Ersoy Back to Travel 2022'de konuştu; 'Turizmde hedeflerimiz büyük’’
- Subaşı; “Kentlerin geleceği oldu-bittiye getirilemez”
- Alman turizm sektörünü bir Türk bir araya getirdi :
- Ukraynalı baba cinnet geçirdi
- Tarihi Kaleiçi Yat Limanı’nda deniz dibi temizliği
- ‘Türk turizminde Almanlar yeniden bir numara olacak’
- Konyaaltı’nda işçileri sevindiren zam
- Muratpaşa'da Vezne saatleri düzenlendi
- Mavi Kelebekler son deplasmanda galip
- Muratpaşa Belediyespor’da yeni yöneticiler
- İki Ucu Keskin BıçakDR. ALİ YILMAZ
- Bu Misafirlik Bitsin Artık!DR. ALİ YILMAZ
- Böcek Büyük Yara AldıDR. ALİ YILMAZ
- Aslanlar kendi öykülerini yazmadıkça!..iBRAHİM UYSAL
- Tavık mı, Cigara mı?AHMET TEK
- Gezdim Anadolu\'yuiBRAHİM UYSAL
- Devlet, Cumhuriyet, Demokrasi, OligarşiiBRAHİM UYSAL
- Devlet Ne İşe YarariBRAHİM UYSAL
- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın Önemi Ve Kutlama EsaslarıKEMAL KARAKUZEY
- Konuşuyoruz, konuşuyoruz, anlaşamıyoruz!.iBRAHİM UYSAL
